U zorgt voor veiligheid op straat.
Maar bent u zelf wel goed verzekerd?

Schadeverzekeringen voor de Politieambtenaren

Onbezorgd leven. Genieten van uw gezin en uw huis. En op zijn tijd een welverdiende vakantie. Wat kan het leven mooi zijn. En dat wilt u natuurlijk graag zo houden. Met de geruststellende gedachte dat alles goed verzekerd is. Volledig, overzichtelijk en helemaal zoals u het wilt. Want de waardevolle zaken in uw leven wilt u beschermen. Zo goed als u kunt.

Met het Privé Pakket van Reaal kunt u verschillende particuliere schadeverzekeringen in één keer afsluiten. Al uw verzekeringen staan dan overzichtelijk op één polis. Heel gemakkelijk. En aantrekkelijk. Het Reaal Privé Pakket biedt u namelijk zeer uitgebreide dekkingen en vergaande hulpverlening in noodsituaties. Bovendien biedt het pakket financiële voordelen. Sluit u meerdere verzekeringen af, dan krijgt u hoge kortingen.

Maar bij het vervaardigen van onze verzekeringsproducten stellen we ons niet tevreden met alleen een lage premie en goede polisvoorwaarden. In elk product voegen we elementen toe die ervoor zorgen dat de verzekering haar unieke waarde bewijst in de praktijk: na een schade. En dat zijn soms hele zwaarwegende onderdelen zoals een hoge uitkering bij een ernstige mate van invaliditeit op een ongevallenverzekering. Of gratis uitgebreide hulp op de autoverzekering als iemand in het buitenland strandt met de auto. Maar ook details kunnen net dat beetje verschil maken: het meeverzekeren van een kind uit andermans gezin op een reisverzekering of het niet terugvallen van de korting na een eerste schuldschade op een motorverzekering.

Op deze site vindt u veel informatie over onze producten en leest u alles over de (pakket)voordelen, zoals:

• Geheel online
• Direct de premie in beeld
• Uitstekende voorwaarden en scherpe tarieven
• Compleet aanbod van flexibele en betrouwbare verzekeringen
• Premiebetaling in termijnen, zonder premietoeslag
• Telefonische helpdesk
• Snelheid, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid
• Hoe meer verzekeringen hoe meer korting

Bovendien kunt u hier uw informatiebrochure en het premieoverzicht downloaden. Informatie, polisvoorwaarden en schadeformulieren kunt u vinden onder de door u gekozen schadeverzekering(en).